Коронавирусът в разгара си. Това е проблем, който засяга цялата

...
Коронавирусът в разгара си. Това е проблем, който засяга цялата
Коментари Харесай

Астролог: Следавищите две години ще бъдат много тежки

Коронавирусът в разгара си. Това е проблем, който засяга цялата планета. През април и май ще е кулминацията. Последиците ще бъдат поне две години. Това каза астрологът Силва Дончева в предаването " Неделята " по Нова телевизия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5149
Експерт по биотероризъм: Човечеството ще победи в тази битка

" Ние ще придобием имуните и заразата ще намали силата си. Ще си тръгне след 2020 година. През 2021-2022 година, ще се установи, че няма толкова много жертви и за това което ще се говори какво правим с икономиките. С медицинската криза ще се справим, доста трудно ще се справим с финансовата криза. Това е фокусът, в който трябва да се вземат мерки ", каза Дончева.

" Следавищите две години ще бъдат много тежки. Хората да не се отчайват. Да не мислят, че старото ще се върне, тоест много бързо трябва да се адаптират към новите сутиации. Спасението, за да оцелеем, е да се пренастроим към новите релси, Да възстановим икономиката си ", допълни Силва Дончева.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5149  Боил Банов: Ако хората не престават да излизат на разходка, ще имаме няколко хиляди мъртви Боил Банов: Ако хората не престават да излизат на разходка, ще имаме няколко хиляди мъртви  Български компании за автомобилни елементи са подготвени да създават респиратори Български компании за автомобилни елементи са подготвени да създават респиратори  Експерт по биотероризъм: Човечеството ще победи в тази борба Експерт по биотероризъм: Човечеството ще победи в тази борба
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР