Китайската столица съобщи днес за леко увеличаване на броя на

...
Китайската столица съобщи днес за леко увеличаване на броя на
Коментари Харесай

Леко увеличаване на случаите на коронавирус в китайската столица

Китайската столица съобщи днес за леко увеличаване на броя на потвърдените нови случаи на заразени с коронавируса - 31, докато предишният ден те бяха 27, предаде Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9394
Повечето от новите инфекции в града с население от 20 милиона са свързани с новото епидемично огнище, открито миналата седмица на пазар за търговия на едро в югозападната част на града.

Епидемиологичната ситуация в Пекин е изключително сериозна

В Китай новите случаи са общо 44, тоест се запазва нивото от последните няколко дни. Единайсет от новите случаи са на китайци, пътували в чужбина. Не се съобщава за нови починали, 252 души се лекуват, а 113 са изолирани и наблюдавани като предполагаеми или безсимптомни случаи.

Провинция Хейлунцзян въведе 21-дневна карантина за някои пристигащи от Пекин - от райони на китайската столица, в които се смята, че има средно или високо равнище на епидемична опасност, предаде ТАСС.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9394  Пекин взима нови ограничения за ограничение на ковид Пекин взима нови ограничения за ограничение на ковид  Рекордно висок брой инфектирани с ковид за един ден в Бразилия Рекордно висок брой инфектирани с ковид за един ден в Бразилия  Тунел за стерилизация пази Путин от ковид Тунел за стерилизация пази Путин от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР