Италианският сенат - горната парламентарна камара, прекъсна дейността си, след

...
Италианският сенат - горната парламентарна камара, прекъсна дейността си, след
Коментари Харесай

Италианският сенат прекъсна работа заради пандемията

Италианският сенат - горната парламентарна камара, прекъсна дейността си, след като двама сенатори от партията " Движение " Пет звезди " дадоха положителни проби за коронавируса, съобщи днес в. " Република ", цитиран от ТАСС. Заразените сенатори са поставени под карантина. Като профилактична мярка всички членове на фракцията им са тествани за Ковид-19. В сената са отменени всички заседания на комисии, помещенията се дезинфекцират.

По-рано днес заместник-министърът на здравеопазването Сандра Дзампа заяви, че футболното първенство на Италия трябва да бъде временно спряно заради разпространението на новия вирус сред играчите. Тя говори, след като клубът " Дженоа " информира за 14 инфектирани играчи и членове на персонала. Преди това нападателят на " Милан " Златан Ибрагимович също заяви, че се е заразил. Имаше и данни за отделни случаи в други отбори.

Сандра Дзампа уточни впоследствие, че окончателното решение трябва да бъде взето от футболната федерация на страната след съгласуване с клубовете.

По последни данни общият брой случаи на Ковид-19 в Италия достига 313 011, оздравелите пациенти са 227 628, починалите - 35 875.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12682  От на следващия ден изключително състояние в Словакия поради COVID-19 От на следващия ден изключително състояние в Словакия поради COVID-19  Здравният министър издаде три заповеди по отношение на eпидемичната конюнктура Здравният министър издаде три заповеди по отношение на eпидемичната конюнктура  Пет са новите случаи на COVID-19 в област Кюстендил Пет са новите случаи на COVID-19 в област Кюстендил
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР