Испанка излязла на сърф беше арестувана на плаж в Сан

...
Испанка излязла на сърф беше арестувана на плаж в Сан
Коментари Харесай

Арестуваха испанска сърфистка за неспазване на карантината

Испанка излязла на сърф беше арестувана на плаж в Сан Себастиан, след като нарушила карантината си след позитивен тест за коронавирус, съобщава БТА, като се позова на полицията. Кадри от ареста бяха публикувани в " Туитър ".

Видеоклипът, станал изключително популярен в Испания и публикуван онлайн от очевидец, показва как сърфистката остава известно време във водата въпреки призивите на полицаи, които й нареждат да излезе.

" Получихме сигнал, че това лице е дало положителен тест, че е била подложено на задължителна карантина, но въпреки това е отишло да кара сърф ", вместо да си стои у дома, съобщи говорителка на полицията.

Според очевидеца, заснел клипа, сърфистката обикновено работи като спасителка на плажа Конча - най-известният в града. На записа се вижда, че тя е видимо разстроена и отблъсква с ръка маскиран полицай с палка.

В крайна сметка двама полицаи с пълни защитни облекла я извеждат от плажа под смаяните погледи на къпещите се. Тя беше отведена незабавно в съда, уточни говорителката на полицията. Тази седмица Испания стана първата страна от Западна Европа, преминала прага от 500 000 случая на COVID-19.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12074  Общо 739 са случаите на COVID-19 в Пазарджишка област от началото на пандемията Общо 739 са случаите на COVID-19 в Пазарджишка област от началото на пандемията  СЗО: Ваксината за COVID-19 би трябвало да е безвредна, преди да стигне до хората СЗО: Ваксината за COVID-19 би трябвало да е безвредна, преди да стигне до хората  Коронавирус: Европейската комисия е подготвена с портфейл от евентуални ваксини Коронавирус: Европейската комисия е подготвена с портфейл от евентуални ваксини
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР