Испания работи върху план за постепенно отваряне на границите си

...
Испания работи върху план за постепенно отваряне на границите си
Коментари Харесай

Испания отваря за туристи в края на юни

Испания работи върху план за постепенно отваряне на границите си за туристи от страни, смятани за по-сигурни по отношение на коронавируса, евентуално от 22 юни, съобщи министерството на туризма, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8845
След над 27 000 жертви и месеци на липса на икономическа дейност заради пандемията Испания първоначално бе обявила 1 юли за дата за отваряне за чуждестранни туристи.

В Испания за втори пореден ден няма нито един починал от COVID-19

Правителството на премиера Педро Санчес трябва да вдигне извънредното положение на 21 юни, което означава по-свободно движение за испанците.

Говорител на министерството на туризма заяви, че вероятно от следващия ден чужденци ще могат да посещават страната, отбелязва БНР.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8845  1,3 милиона румънци са се върнали в страната за два месеца 1,3 милиона румънци са се върнали в страната за два месеца  Около 100 нови случая на ковид в Северна Македония Около 100 нови случая на ковид в Северна Македония  Австрия анулира граничните инспекции поради ковид за всичките си съседи с изключение на Италия Австрия анулира граничните инспекции поради ковид за всичките си съседи с изключение на Италия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР