Интензивното отделение на Клиника по неврология на УМБАЛ Св. Анна

...
Интензивното отделение на Клиника по неврология на УМБАЛ Св. Анна
Коментари Харесай

Директори на дирекции в МЗХГ дариха 25. хил лв. на УМБАЛ Св. Анна - София АД и ЦМСП - София

Интензивното отделение на Клиника по неврология на УМБАЛ " Св. Анна " - София АД и Центъра за медицинска спешна помощ - София получиха дарение от директори на дирекции в Министерство на земеделието, храните и горите и главния секретар на институцията.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6240
Благотворителната инициатива цели да подкрепи българските медици в битката за спасяване на човешки животи и ограничаване разпространението на вируса COVID-19, съобщават от Министерство на земеделието.

Актьорът Димитър Маринов дари за " Александровска "

Събраните средства от каузата са в размер на 25 хил. лева. От тях 16 хил. лева са дарени на Клиника по неврология на УМБАЛ " Св. Анна " - София АД за закупуването на два броя високо специализирани модулни монитори.

Дарението към клиниката включва и ЕКГ апарат с възможност за архив на пациентните данни на вградена SD карта. Апаратът има възможност за свързване към лазарен принтер без използването на компютър.

За нуждите на Центъра за медицинска спешна помощ София служителите на МЗХГ насочиха сумата от 9 хил. лева.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6240  Томислав Дончев разгласи кой е най-злощастният сюжет за рецесията с ковид Томислав Дончев разгласи кой е най-злощастният сюжет за рецесията с ковид  В Иран имали детектор за ковид В Иран имали детектор за ковид  Коронавирусът във Франция: 22 245 смъртни случаи, нови 389 за 24 часа Коронавирусът във Франция: 22 245 смъртни случаи, нови 389 за 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР