Индия съобщи днес за най-малко нови случаи на коронавирус за

...
Индия съобщи днес за най-малко нови случаи на коронавирус за
Коментари Харесай

Индия регистрира най-малко нови случаи на коронавирус от юли

Индия съобщи днес за най-малко нови случаи на коронавирус за едно денонощие от 10 юли, предаде Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че броят на новозаразените в страната намалява, след като достигна своя пик през септември, цитира БТА.

За изминалите 24 часа в Индия са били регистрирани 26 567 новозаразени, съобщи министерството на здравеопазването.

Общият брой на случаите на коронавирус в страната е около 9,7 милиона. Индия е на второ място в света по този показател след САЩ и пред Бразилия.



385 човека с коронавирусна инфекция са починали в страната през последното денонощие. Общият брой на смъртните случаи в Индия е достигнал 140 598. Страната с население от близо 1,4 милиарда души е на трето място в мрачната статистика след САЩ и Бразилия.

Според изчисления на Ройтерс от началото на пандемията по света са били регистрирани повече от 66,85 милиона случая на заразяване с новия коронавирус. Починали са над 1 милион и 538 хиляди (1 538 379) души.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16411  Доставеният в РЗИ-Бургас фризер за ваксини е в редовност Доставеният в РЗИ-Бургас фризер за ваксини е в редовност  COVID-19 може да засегне съществено сърцето, защо да внимаваме? COVID-19 може да засегне съществено сърцето, защо да внимаваме?  Репродуктивното число на COVID-19 е паднало Репродуктивното число на COVID-19 е паднало
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР