Индивидуални пакети с 16 хранителни продукти от първа необходимост получиха

...
Индивидуални пакети с 16 хранителни продукти от първа необходимост получиха
Коментари Харесай

БЧК раздаде на столичани хранителни продукти от първа необходимост

Индивидуални пакети с 16 хранителни продукти от първа необходимост получиха днес 1098 уязвими жители на столицата. Те са допълнително включени в списъците, изготвени от Агенцията за социално подпомагане, съобщиха от БЧК.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4650
Служители и доброволци на БЧК, заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, депутати от ГЕРБ и представители на районните кметства в София предоставиха хранителните пакети до домовете на всеки един от хората, получаващи топъл обяд от общините.



Разнасянето на пакетите започна в 9.00 часа от трите временни раздавателни пункта на БЧК: - жк. „ Младост” 1, жк. „ Люлин” 7 и площад „ Сточна гара “. Индивидуалните пакети са със средно тегло до 30 кг и съдържат продукти като брашно, олио, ориз, консерви и др. Те са осигурени по Оперативната програма за храни, финансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица.



Кампанията по осигуряването и предоставянето на пакетите се реализира в партньорство между Агенцията за социално подпомагане и Българския Червен кръст.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4650  Смъртността от COVID-19 в страните с всеобща имунизация с БЦЖ е шест пъти по-ниска Смъртността от COVID-19 в страните с всеобща имунизация с БЦЖ е шест пъти по-ниска  66-годишен мъж е първият умрял от COVID-19 в МБАЛ - Шумен 66-годишен мъж е първият умрял от COVID-19 в МБАЛ - Шумен  60-годишен мъж избяга от карантина, с цел да си подмени шофьорската брошура 60-годишен мъж избяга от карантина, с цел да си подмени шофьорската брошура
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР