Изпълнителният директор на Тесла Илон Мъск каза, че най-вероятно има

...
Изпълнителният директор на Тесла Илон Мъск каза, че най-вероятно има
Коментари Харесай

Илон Мъск: Имам умерена форма на COVID-19

Изпълнителният директор на Тесла Илон Мъск каза, че " най-вероятно " има умерена форма на COVID-19 и продължи да поставя под съмнение надеждността на тестовете, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.

" Получавам крайно различни резултати от различни лаборатории, но най-вероятно имам умерен случай на ковид. Симптомите ми са на лека настинка, което не е изненадващо, тъй като коронавирусът е вид настинка ", написа Мъск в Туитър. Той не каза дали резултатите са от писиар тестове, които са по-точни от бързите. В отговор на въпрос от потребител на Туитър за симптомите му бизнесменът каза, че ту се чувства по-добре, ту по-зле, както при обикновена простуда, но с повече болки в тялото и замаяност, отколкото с кашлица и кихане.

Преди два дни Мъск се усъмни в точността на тестовете за COVID-19, след като по думите му за един ден те два пъти показали, че е дал положителен резултат и два пъти отрицателен. От туита му става ясно, че той има предвид бързите антигенни тестове.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15029  Арест и санкции за студенти в Гърция за нарушение на вечерния час Арест и санкции за студенти в Гърция за нарушение на вечерния час  В Мексико инфектираните с ковид станаха над 1 милион В Мексико инфектираните с ковид станаха над 1 милион  2498 нови случая на COVID-19 у нас 2498 нови случая на COVID-19 у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР