Избраният за президент на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът

...
Избраният за президент на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът
Коментари Харесай

Байдън планира откриването на хиляди центрове за ваксиниране

Избраният за президент на САЩ Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в обяви днес, че възнамерява да открие хиляди центрове за ваксиниране, за да ускори ваксинационната кампания в страната, предаде Франс прес.

" Ще използваме всички ресурси на федералното правителство, за да създадем хиляди центрове за ваксиниране близо до хората ", във физкултурни салони или на стадионите, каза той на пресконференция в имението си в Уилмингтън, щата Делауеър.

Правителството на Байдън ще положи усилия да ваксинира всички на възраст над 65 години и хората, работещи на първа линия, като целта е през първите 100 дни на управлението му срещу COVID-19 да бъдат ваксинирани 100 милиона души, предаде Ройтерс.

Екипът на Байдън каза, че след встъпването си в длъжност на 20 януари новият президент ще използва Закона за отбранителното производство, за да увеличи доставките на флакони за ваксини, спринцовки, игли и съответното оборудване с цел да ускори ваксинирането на американците.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18357  Англия ускорява граничния надзор, с цел да блокира проникването на нови варианти Англия ускорява граничния надзор, с цел да блокира проникването на нови варианти  Над 5000 души са излекувани от ковид за 24 часа у нас Над 5000 души са излекувани от ковид за 24 часа у нас  СЗО не предложи условието на документ за имунизация като изискване за интернационалните пътувания СЗО не предложи условието на документ за имунизация като изискване за интернационалните пътувания
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР