Здравните власти във Франция обявиха днес нови 231 смъртни случая

...
Здравните власти във Франция обявиха днес нови 231 смъртни случая
Коментари Харесай

Франция обяви 321 нови починали след зараза с коронавируса; общият им брой е вече 1331

Здравните власти във Франция обявиха днес нови 231 смъртни случая след зараза с коронавируса, с които общият им брой в страната достигна 1331, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2511
Тези данни отчитат само починалите в болниците и властите очакват скоро да съберат сведения за смъртните случаи в старческите домове, което може да доведе до по-голям ръст на регистрираните смъртни случаи.

Франция ще освободи предсрочно до 6000 затворници заради коронавируса

На пресконференция директорът на националната здравна агенция Жером Саломон каза, че броят на заразените с вируса се е увеличил до 25 233, което е прираст от около 13 на сто за денонощие. По думите му 2827 от тях са в тежко състояние и се нуждаят от животоспасяващи процедури. Това означава, че над една трета от осемте хиляди болнични легла във Франция, снабдени с апаратура за командно дишане, са заети, добави Саломон.

Днес в цяла Франция църковните камбани биха привечер за 10 минути в знак на обща надежда, че страната ще преодолее кризата. Камбанният звън отбеляза и Благовещение.

Църковните власти призоваха и богомолците да се помолят на Дева Мария и да запалят свещи на прозорците си, тъй като не могат да го направят в църквите, затворени заради коронавируса.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2511  В Съединени американски щати случаите на ковид са над 60 000, а умрелите са 827 В Съединени американски щати случаите на ковид са над 60 000, а умрелите са 827  Бизнесмен разяснява има ли заплаха за въглищата поради ковид Бизнесмен разяснява има ли заплаха за въглищата поради ковид  Сватба без целувки поради новия ковид Сватба без целувки поради новия ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР