Затварянето на нощни заведения беше предприето, тъй като там не

...
Затварянето на нощни заведения беше предприето, тъй като там не
Коментари Харесай

Директорът на РЗИ-Перник разкри ще се затварят ли училища и детски градини в града

Затварянето на нощни заведения беше предприето, тъй като там не се спазват противоепидемичните мерки. И в Перник (111), и в Радомир (75) е премината критична граница от брой заразени с коронавирус на 100 000 души. Това заяви в сутрешния блок на БНТ д-р Юри Торнев, директор на РЗИ-Перник.

По думите на д-р Торнев няма място за драма, тъй като в Перник има едно нощно заведение, а в Радомир такова няма, а частният интерес трябва да отстъпи пред обществения.

В белодробната болница в Перник отдавна се работи на предела на силите, в петък там са били настанени 20 пациенти с коронавирус, а в Областната болница са разкрити допълнителни 32 легла в инфекциозното отделение.

Д-р Торнев каза, че в момента не се налага затварянето на училищата и детските градини в областта.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13812  Директорът на РЗИ-Благоевград разкри къде е най-критично ситуацията в лечебните заведения Директорът на РЗИ-Благоевград разкри къде е най-критично ситуацията в лечебните заведения  Вежди Рашидов: Някой изтърва едно биологично оръжие Вежди Рашидов: Някой изтърва едно биологично оръжие  От през днешния ден в София доставят артикули от първа нужда на нуждаещи се От през днешния ден в София доставят артикули от първа нужда на нуждаещи се
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР