За спазване на мерките и ограничаване на пътуванията призова областният

...
За спазване на мерките и ограничаване на пътуванията призова областният
Коментари Харесай

За ограничаване на пътуванията призова областният управител на Търговище след новите случаи на заразени COVID - 19 в региона

За спазване на мерките и ограничаване на пътуванията призова областният управител на Търговище Митко Стайков, който е и председател на Областният щаб за борба с разпространението на Коронавирус - 19. Поводът са двата новорегистрирани случая на инфектирани с коронавирус жени от търговищките села Подгорица и Буховци.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9271
Стайков апелира жителите на областта за стриктно спазване на мерките за лична безопасност, както да не предприемат пътувания, ако това не е крайно наложително и да не посещават населени места - огнища на заразата. " Не подценявайте заболяването. Заразата категорично не си е отишла ", бе категоричен той.

Две жени от две села в община Търговище са заразени с коронавирус

Отрицателните мнения по повод съществуването на Коронавирус - 19 травмират медицинския персонал, допълни главния лекар на МБАЛ - Търговище д-р Иван Светулков, цитиран от БТА.

Епидемиологията е наука, а не научно-фантастичен филм. Мерките целят ограничаването на епидемията и са в интерес на здравето на обществото, бе категоричен той.

В област Търговище под домашна карантина са поставени 175 души и са направени общо 857 теста за установяване на заразяване с COVID-19.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9271  Повече от 700 нови случая на COVID-19 са открити в Беларус през последното денонощие Повече от 700 нови случая на COVID-19 са открити в Беларус през последното денонощие  Украйна записва рекорден брой инфектирани трети следващ ден Украйна записва рекорден брой инфектирани трети следващ ден  Индия регистрира рекордните 11 458 нови случая на ковид за денонощие Индия регистрира рекордните 11 458 нови случая на ковид за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР