Заради потвърдена проба на съдия от Районен съд-Пазарджик за коронавирусна

...
Заради потвърдена проба на съдия от Районен съд-Пазарджик за коронавирусна
Коментари Харесай

Затварят Съдебната палата в Пазарджик, заради потвърдена проба за коронавирус на магистрат

Заради потвърдена проба на съдия от Районен съд-Пазарджик за коронавирусна инфекция от днес следобед е преустановена работата на съдиите и служителите от Съдебната палата в Пазарджик.

Това съобщиха от пресцентъра на съда.

Сградата ще бъде основно дезинфекцирана. Насрочените заседания за утре са отсрочени, за което страните по делата ще бъдат своевременно уведомени. Всички документи могат да бъдат подавани на електронните пощи на институциите.

От пресцентъра посочват още, че в Съдебната палата се спазва стриктен пропускателен режим. Във всички помещения и съдебни зали се извършва ежедневна, неколкократна дезинфекция.

Сградата на съда ще отвори отново в 8,30 сутринта на 19 октомври и ще бъде възобновена работата на Окръжен съд - Пазарджик, Окръжна прокуратура, Районен съд - Пазарджик и Агенция по вписвания.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13312  Нидерландия записва нов връх от над 7500 новозаразени с ковид за денонощие Нидерландия записва нов връх от над 7500 новозаразени с ковид за денонощие  Човек се е заразил с ковид за пръв път преди 800 години от морски артикули Човек се е заразил с ковид за пръв път преди 800 години от морски артикули  Две клиники на плевенската университетска болница са затворени за 24 часа Две клиники на плевенската университетска болница са затворени за 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР