За първи път на българския пазар се появи специализираната дамска

...
За първи път на българския пазар се появи специализираната дамска
Коментари Харесай

Подарък за всички спортуващи дами!

За първи път на българския пазар се появи специализираната дамска марка хранителни добавки GymQueen.

Тя е помогнала на стотици хиляди жени в Западна Европа да постигнат целите си, а именно красиво тяло и перфектно здраве! Немският бранд е съобразен с най-стриктните изисквания за качество, GymQueen работи с най-добрите суровини на пазара и не прави компромис с продуктите си.

Ние от GymKingdom.bg знаем, че жените са специални във всеки един аспект и се нуждаят от индивидуално съобразен подход и ласкателства, за да се чувстват добре. Когато става дума за хранителни добавки и фитнес постижения, отново е необходимо да обърнем внимание на нуждите на жената, тъй като те се различават от тези на мъжете.

Съвременната жена е все по информирана и е наясно с необходимостта да се грижи за вътрешното си здраве, за да се чувства тонизирана и красива.

Именно затова ние залагаме на марката GymQueen . Това не е просто марка, това е лайфстайл на цяло едно поколение и затова се е превърнал в неразделна част от живота на стотици хиляди жени. Независимо дали тренирате или просто искате да доставите на тялото си необходимите му хранителни вещества, за да се чувствате добре, в GymKingdom.bg ще откриете невероятни продукти, които да допълнят здравословната Ви диета.

GymKingdom.bg предоставя на читателите на БЛИЦ специална отстъпка от 5% с промо код BLITZ!

В момента тече РОЗОВ ПЕТЪК, възползвайте се от невероятните промоции!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР