За последното денонощие на територията на хасковска област са регистрирани

...
За последното денонощие на територията на хасковска област са регистрирани
Коментари Харесай

Мъж и жена от Хасковско починаха от COVID-19

За последното денонощие на територията на хасковска област са регистрирани 6 нови положителни случая на коронавирусна инфекция и починали - 2. Това потвърдиха от Общината.

Разпределението по общини на лицата е:
Хасково –2; Харманли – 2; Тополовград – 2;

Сред положителните лица, констатирани с COVID-19, са:

Учител от Основно училище " Иван Вазов " - с. Устрем, община Тополовград, поради което под карантина са поставени ученици от 3 клас.

Починали са:

жена на 74 години от община Хасково, диагностицирана на 2 ноември, за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания;

мъж на 62 години от община Любимец, диагностициран на 9 ноември, за когото в системата не са въведени придружаващи заболявания;

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 2331. Общо хоспитализираните лица с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 142. В МБАЛ-Хасково са настанени - 55. В МБАЛ-Димитровград са настанени - 17. В МБАЛ-Харманли са настанени - 19.

В МБАЛ-Свиленград са настанени - 19. В Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени - 19. В лечебни заведения извън областта се лекуват - 13. На домашно лечение са 1316 човека, починали са 120, напълно излекувани са 753 човека, а под карантина - 970.

Един от установените случаи, съобщен през вчерашния ден, е прехвърлени по местоживеене, поради което в Единния информационен портал е настъпила корекция.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15941  Токио още веднъж записва над 400 нови случая на COVID-19 Токио още веднъж записва над 400 нови случая на COVID-19  Българин в Шанхай разкри оспорват ли китайците като българите носенето на маски Българин в Шанхай разкри оспорват ли китайците като българите носенето на маски  Италия записва нови 20 648 случая на ковид Италия записва нови 20 648 случая на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР