Експерти коментират развитието на COVID-19 у нас и по света.

...
Експерти коментират развитието на COVID-19 у нас и по света.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: СЗО и родни експерти с последни данни за развитието на COVID-19

Експерти коментират развитието на COVID-19 у нас и по света. От Световната здравна организация вече изразиха притесненията си, че покрай пандемията се засилва използването на антибиотици, което създава предпоставка за резистеност. Това от своя страна може да доведе до сериозни проблеми при лечението на други здравословни проблеми.

На специална пресконференция коментар по темата направи д-р Скендер Сила - представител на Световната здравна организация в България. Ескепртно мнение за ситуацията у нас дадоха и доц. Ангел Кунчев и проф. Тодор Кантарджиев.

Очаквайте подробности!

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15227  Броят на случаите на ковид в Индия надвиши 8,9 милиона Броят на случаите на ковид в Индия надвиши 8,9 милиона  Трогателен апел от Коронавирус лекарите във Велинград: Безотговорно е да се презапасяване, без суматоха Трогателен апел от Коронавирус лекарите във Велинград: Безотговорно е да се презапасяване, без суматоха  Математик прати на психолог хората, които желаят да се отворят напълно учебните заведения

Математик прати на психолог хората, които желаят да се отворят напълно учебните заведения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР