Дни наред много датчани се наслаждаваха на открито на хубавото

...
Дни наред много датчани се наслаждаваха на открито на хубавото
Коментари Харесай

Датската полиция въведе нова забрана заради коронавируса

Дни наред много датчани се наслаждаваха на открито на хубавото време, но полицията сложи край на това снощи, като издаде забрана за посещенията в популярен крайбрежен район на столицата, за да спре разпространението на коронавируса, предаде ДПА, цитирани от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6304
Според полицейската заповед от вчера вечерта до 1 май се забраняват посещенията в пристанищния квартал Исландс Брюге. Бягането поединично и разхождането на куче остава позволено, но всяка друга активност подлежи на глоба от 362 долара.

Полицията на Копенхаген още в петък предупреди, че ще се наложи да въведе по-строги мерки, ако датчаните не следват инструкциите и не пазят дистанция.

Все по-многобройни групи хора можеха да се видят от понеделник насам в Исландс Брюге (популярна зона за отдих с голям затревен плаж и къпални) което според властите възпрепятства усилията за спиране на разпространението на вируса.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6304  Тийнейджърите би трябвало да носят маски, когато се върнат в учебно заведение Тийнейджърите би трябвало да носят маски, когато се върнат в учебно заведение  Над 2400 души починаха в Съединени американски щати за денонощие Над 2400 души починаха в Съединени американски щати за денонощие  Германските търговци са разочаровани от първата събота за шопинг в рецесията Германските търговци са разочаровани от първата събота за шопинг в рецесията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР