Днес в нашата страна е била регистрирана първата ваксина срещу

...
Днес в нашата страна е била регистрирана първата ваксина срещу
Коментари Харесай

Путин: Регистрирахме първата ваксина срещу COVID-19

Днес в нашата страна е била регистрирана първата ваксина срещу COVID-19, това е казал руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През, предаде РИА Новости.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11351
" Нашата ваксина е много ефикасна. Тя създева траен имунитет и е преминала през всички необходими изследвания ", е посочил още Путин по време на заседание на Министерския съвет в Москва. Той е допълнил, че една от дъщерите му е била доброволка по време на изпитанията на ваксината.

Държавният глава също е изразил надеждата си, че в света ще има и други препарати, предпазващи от коронавирусната инфекция.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11351  Нови три случая на COVID-19 в Ловешка област Нови три случая на COVID-19 в Ловешка област  Нови 1193 случая на COVID-19 в Турция Нови 1193 случая на COVID-19 в Турция  При COVID-19 в учебно заведение ще се изолира единствено паралелката, от която е инфектираният възпитаник При COVID-19 в учебно заведение ще се изолира единствено паралелката, от която е инфектираният възпитаник
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР