Директорът на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Ловеч д-р Анета

...
Директорът на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Ловеч д-р Анета
Коментари Харесай

РЗИ в Ловеч разреши работата на вендинг автоматите

Директорът на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Ловеч д-р Анета Винева е променила своя заповед от 31 март т.г., с която се забраняваше работата на вендинг автоматите в областта. Това съобщават от областната администрация.

С днешната заповед на РЗИ, която влиза в сила от утре /23 април/, се разрешава работата на вендинг автоматите за топли и студени напитки и храни, разположени на открито и в сгради при спазване на здравно-хигиенните изисквания и организация за почистване и дезинфекция от собствениците на машините.

Контролът по спазването на противоепидемичните мерки за тяхното обслужване ще е засилен и ще се осъществява от Областната дирекция по безопасност на храните. Проверки ще извършват и служители на офиса на НАП в Ловеч, допълват от областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6051

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6051  Във Виетнам от на следващия ден стартира отчасти унищожаване на рестриктивните мерки поради болестта Във Виетнам от на следващия ден стартира отчасти унищожаване на рестриктивните мерки поради болестта  Грета Тунберг с апел към международните водачи Грета Тунберг с апел към международните водачи  Красимир Ципов: Разхлабване на ограниченията? Трябва да го предложи Щабът Красимир Ципов: Разхлабване на ограниченията? Трябва да го предложи Щабът
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР