Двама от синовете на доц. Атанас Мангъров имат симптоми на

...
Двама от синовете на доц. Атанас Мангъров имат симптоми на
Коментари Харесай

Доц. Мангъров излезе с нови подробности за синовете си, заразени с COVID-19

Двама от синовете на доц. Атанас Мангъров имат симптоми на COVID-19, но той отказа да им прави тестове. Инфекционистът има трима синове и дъщеря.

На двамата синове на доц. Мангъров не са правени PCR тестове. Те проявявали симптоми, сходни на коронавирус, но нямали намерение да се тестват, не са и диагностицирани, обясни за Нова телевизия новият шеф на Коронавирус отделението на Инфекциозна болница.

Един от най-големите критици на мерките сам пожела да излезе на първа линия в борбата със заразата и със заповед на здравния министър оглави отделението.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14894  Лекар, завеждащият лаборатория по инфекции: Има огромен скри контингент от Коронавирус заболели Лекар, завеждащият лаборатория по инфекции: Има огромен скри контингент от Коронавирус заболели  Дневните случаи на COVID-19 в Австрия за първи път надвишиха 9000 Дневните случаи на COVID-19 в Австрия за първи път надвишиха 9000  Директорът на Александровска болница: Продължаваме грижата за пациентите си Директорът на Александровска болница: Продължаваме грижата за пациентите си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР