Гръцкото правителство не изключва всеобща карантина в страната в случай

...
Гръцкото правителство не изключва всеобща карантина в страната в случай
Коментари Харесай

Гърция не изключва пълна изолация при влошаване на епидемичната ситуация

Гръцкото правителство не изключва всеобща карантина в страната в случай на влошаване на епидемичната ситуация, заяви говорителят на правителството Стелиос Пецас за телевизия Скай, предаде ТАСС.

Пецас каза, че правителството няма да се поколебае, ако се наложи, да въведе на цялата територия на страната режим на пълна изолация /локдаун/, обявен засега само в Солун и Серес, предава БТА.

Говорителят отбеляза, че в страната е регистриран рязък скок в броя на новозаразените с коронавирус, но правителството се надява, че с въведените мерки ще може да овладее тази вълна и кривата на епидемията ще започне да пада.

Ако това стане, много бързо ограничителните мерки ще бъдат отменени, каза Пецас.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14335  Галъп: Разделени и поляризирани са мненията за COVID-19 у нас Галъп: Разделени и поляризирани са мненията за COVID-19 у нас  Смъртността при бременните дами с COVID-19 е със 70% по-висока Смъртността при бременните дами с COVID-19 е със 70% по-висока  В Плевен към този момент се ползва телемедицината за онлайн съвещания на хора със сипттоми на COVID-19 В Плевен към този момент се ползва телемедицината за онлайн съвещания на хора със сипттоми на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР