Големи уроци и поуки дойдоха от страната, която е била

...
Големи уроци и поуки дойдоха от страната, която е била
Коментари Харесай

Тръмп постави на колене Републиканската партия, смята проф. Анна Кръстева

Големи уроци и поуки дойдоха от страната, която е била модел за демокрацията. Достигнаха дъното с щурма в Капитолия, но в същото време видяхме и силата на институциите. Това коментира политологът и преподавател в НБУ проф. Анна Кръстева.

„ За 4 години Тръмп успя да направи изключителни загуби за Републиканската партия. Тя ще продължи дълго време да се бори с разделението. Америка има два крака – Републиканска и Демократическа. Трябва и двата да са в синхрон, за да върви Америка. Това, което спаси американската демокрация, е огромната сила на институциите. През цялото време Тръмп се караше с всички “, коментира Кръстева.

Тя посочи, че институциите са успели да се запазят и да спасят демокрацията.

Според проф. Анна Кръстева Байдън ще внесе успокоение. Тя прогнозира, че той ще сдобри САЩ отново с другите държави.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 67  Белият дом осъди насилието на Капитолия Белият дом осъди насилието на Капитолия  Полицията на Капитолия опроверга известията за умрял служител на реда Полицията на Капитолия опроверга известията за умрял служител на реда  Транспортният министър на Съединени американски щати подава оставка поради щурма на Капитолия Транспортният министър на Съединени американски щати подава оставка поради щурма на Капитолия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР