Германия отмени днес предупреждението към своите граждани да не пътуват

...
Германия отмени днес предупреждението към своите граждани да не пътуват
Коментари Харесай

Германия разреши пътуванията до Швеция, Исландия отмени ограниченията за четири страни

Германия отмени днес предупреждението към своите граждани да не пътуват до Швеция, след като от началото на този месец случаите на коронавирус в скандинавската страна намаляха, предаде ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10431
Швеция бе последната европейска държава в предупредителния списък на германското министерство на външните работи срещу пътувания. Сега всички гранични пунктове са отворени за граждани на ЕС и Швейцария, техните семейства и хората с разрешително за постоянно пребиваване в ЕС могат да влизат в Германия свободно, съобщи министерството.

Като ответна мярка Швеция обяви, че от утре отменя препоръката към шведите да не пътуват до Германия, Полша и Андора.

Финландия отваря границите си за туристи от 17 европейски държави, България не е сред тях

Правителството на Исландия съобщи днес, че туристите, пристигащи от Дания, Германия, Норвегия и Финландия, вече няма да бъдат тествани за коронавирус, ако не са пребивавали през последните 14 дни в зони с висок риск от заразяване, предаде още ДПА.

Исландските власти определят тези четири страни като нискорискови, наред с датските автономни територии Гренландия и Фарьорски острови.

Съгласно действащо от 15 юни разпореждане пътниците от други държави може да бъдат тествани при пристигането си в Исландия, ако не желаят да бъдат поставяни под двуседмична карантина, отбелязва БТА.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10431  17 умряли от COVID-19 в Италия през последното денонощие 17 умряли от COVID-19 в Италия през последното денонощие  Русия готви последователно унищожаване на рестриктивните мерки за полети в чужбина Русия готви последователно унищожаване на рестриктивните мерки за полети в чужбина  Близо 140 починаха във Англия през последното денонощие от COVID-19 Близо 140 починаха във Англия през последното денонощие от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР