Ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски открих лабораторията за изследване на

...
Ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски открих лабораторията за изследване на
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски откри лабораторията за коронавирус в Пловдив

Ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски открих лабораторията за изследване на COVID-19 в Пловдив. Той бе посрещнат от кмета на града Здравко Димитров.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5451
Градоначалникът каза, че лабораторията е факт, благодарение на усилията на много хора. Той благодари на дарителите и приветства мерките за ограничане разпространението на коронавируса. Здравко Димитров обясни, че лабораторията е " важно условие за овладяване разпространението на епидемията ".

Още един починал от COVID-19 у нас. Три деца са заразени

" За този кратък срок успяхме да обединим усилията на всички народни представители от Пловдив и областта, от всички политически сили, на държавата и на дарителите. Да изготвим проект, да получам разрешение, да построим и да започне работата вирусологичната лаборатория ", коментира Димитров.

" Пловдив е минал през много изпитания, ще преодолеем и тази пандемия, защото имаме дух, защото сме солидарни, защото си помагаме и сме единни! ", убеден е кметът.

735 са вече случаите на коронавирус у нас, обяви днес Националният щаб. В града под тепетата заразените са 34-ма. Там има и два смъртния случая.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5451  Организация на обединените нации разкритикува рисковата зараза от дезинформация Организация на обединените нации разкритикува рисковата зараза от дезинформация  Намалява броят на поставените под карантина в област Търговище Намалява броят на поставените под карантина в област Търговище  Кирил Ананиев отваря пазарите и цветните тържища от 20 април Кирил Ананиев отваря пазарите и цветните тържища от 20 април
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР