Втората година от коронавирусната пандемията може да бъде по-тежка от

...
Втората година от коронавирусната пандемията може да бъде по-тежка от
Коментари Харесай

СЗО: Втората година на пандемията може да бъде по-тежка от първата

Втората година от коронавирусната пандемията може да бъде по-тежка от първата предвид това как се разпространява новият коронавирус, особено в северното полукълбо, където циркулират по-заразни негови варианти.

Това предупреждение отправи Майк Райън, представител на Световната здравна организация.

В последните си данни за епидемиологичната обстановка, публикувани от СЗО, се казва, че след две седмици на съобщени по-малко случаи на зараза, около пет милиона нови случая на зараза са били съобщени миналата седмица.

" След празниците в някои страни ситуацията ще се влоши много повече, преди да се подобри ", заяви друг представител на СЗО Мария Ван Керхов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18248  Нов връх на инфектирани във Англия Нов връх на инфектирани във Англия  Лекар: 70% от българите незабавно ще се имунизират, в случай че това е изискване да отидат на море в Гърция Лекар: 70% от българите незабавно ще се имунизират, в случай че това е изискване да отидат на море в Гърция  Испански арбитър подреди 84-годишна жена да бъде имунизирана против новия ковид Испански арбитър подреди 84-годишна жена да бъде имунизирана против новия ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР