В тази ситуация трябва да сме единни и да не

...
В тази ситуация трябва да сме единни и да не
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: В тази ситуация трябва да сме единни и да не объркваме хората

В тази ситуация трябва да сме единни и да не объркваме хората. Те трябва да запазят дисциплината и увереността си. Трябва да прЕминем  Еминем Маршъл Брус Матърс III (на английски: Marshall Bruce Mathers III), по-известен с през създалата се ситуация с по-малко негативни последствия. Това заяви правосъдния министър Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ " Св. в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4025
Има необходимост да продължим с прилагането на извънредните мерки, предложени от правителството, подчерта той.

Прокуратурата образува досъдебно производство срещу лица, манипулирали системата за разпределение на дела

Във връзка с нарушаването на правата на хората от прилагането на извънредните мерки, министърът на правосъдието заяви: „ Съвместно с министър Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на направихме правен анализ, който изпратихме до ЕСПЧ. Има известно ограничаване на правото на свободно придвижване във връзка с извънредното положение. Това обаче не е основно право. Към момента не сме в сериозно отклонение, по тази причина сме готови с доклад пред Министерски съвет, който да одобри доклада за искане на деругация “, обясни той.

„ Имаме готовност да изчакаме, ако се наложат свръхограничения, да процедираме с доклада, с който сме готови. Имаме подготвена нота, има готовност представителството ни в Страсбург да го получи, но няма движение по нея “, допълни министър Кирилов.

Той подчерта, че е станало ясно, че нашата правна система е все по-интегрирана към европейското право.

Разследват мъж, избягал от карантина в Казанлък

Осъществяваме контролната си компетентност по отношение на нотариусите и частните съдебни изпълнители. Те нямат право да упражняват действията, които са посочени в закона за извънредното положение. Имахме сигнали, че това се нарушава, особено в преходния период. Извършили сме проверки. От данните става ясно, че дежурните нотариуси на ден отчитат не повече от 15 дела “, разясни правосъдният министър.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4025  Утре показват национална осведомителна система за битка с COVID-19 Утре показват национална осведомителна система за битка с COVID-19  КНСБ: Строителният бранш резервира ритъма на работа КНСБ: Строителният бранш резервира ритъма на работа  Техномаркет подарява 100 000 лева за битката с ковид Техномаркет подарява 100 000 лева за битката с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР