Всички тестове за COVID-19 на работещите в социалните домове за

...
Всички тестове за COVID-19 на работещите в социалните домове за
Коментари Харесай

Всички тестове за COVID-19 в социалните домове в Монтанско са отрицателни

Всички тестове за COVID-19 на работещите в социалните домове за деца и младежи и в дневните центрове за деца и възрастни в област Монтана са отрицателни, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Монтана.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9736
Преди това бяха тествани около 300 работещи в домовете за възрастни хора в областта, като само три проби бяха положителни - на две хигиенистки от дома в село Добри дол и на един шофьор от дома в село Говежда.

128 са новите случаи на коронавирус у нас

Тримата преминаха успешно карантината без симптоми на вируса. Заради наличието на положителни проби в тази два дома бяха тествани всички настанени възрастни хора, като нямаше нито една положителна проба, припомниха от здравната инспекция в Монтана.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9736  Проф. Ива Христова: Няма втора вълна на ковид, епидемията е под надзор Проф. Ива Христова: Няма втора вълна на ковид, епидемията е под надзор  В Китай бяха регистрирани 19 нови случая на ковид В Китай бяха регистрирани 19 нови случая на ковид  Президентът на Словакия даде негативна проба за ковид, само че ще остане под карантина Президентът на Словакия даде негативна проба за ковид, само че ще остане под карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР