Военномедицинската академия (ВМА) изпрати свой екип, който да провери ситуацията

...
Военномедицинската академия (ВМА) изпрати свой екип, който да провери ситуацията
Коментари Харесай

ВМА изпрати свои хора за пълна дезинфекция на болницата във Видин

Военномедицинската академия (ВМА) изпрати свой екип, който да провери ситуацията във Видинската болница, която пламна от COVID-19. Днес следобед започна пълна дезинфекция на лечебното заведение, ще бъде анализирани и процедурите за спазване на санитарно-хигиенните условия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7524
Полк. доц. Андрей Галев, национален консултант по инфекциознни болести, обясни пред медиите, че ще се извърши текуща огнищна дезинфекция. Ще се пръска със специален препарат - окислител, който е много силен. След около 15-20 минути пък се извъшрва хубаво проветряване. Екипът от ВМА ще коментира дезинфекцията и със самата фирма, която е ангажирана с тази дейност в болницата.

54 са новите случаи на COVID-19 у нас, обявиха и много добра новина

" Това, което знам, е, че в неврологично отделение 50% са обхванати от заболяването. Това е около 12% от това, което е като числен състав спрямо болницата ", обясни полк. Галев.

" Ще дадем някои допълнителни идеи как би могло да бъде по-добре ", добави още той.

Полк. Галев каза, че впечатленията са, че досега нещата са се спазвали, препоръките са прилагани навременно.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7524  Нови 14 случая на COVID-19, 20 излекувани и 1 умрял в Северна Македония Нови 14 случая на COVID-19, 20 излекувани и 1 умрял в Северна Македония  Задължително е носенето на маски на площад Таксим и на бул. Истиклял в Истанбул Задължително е носенето на маски на площад Таксим и на бул. Истиклял в Истанбул  Наемателите на общински нежилищни парцели в Павликени не дължат наем за интервала на изключителното състояние Наемателите на общински нежилищни парцели в Павликени не дължат наем за интервала на изключителното състояние
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР