В община Попово има 181 души, поставени под домашна карантина.

...
В община Попово има 181 души, поставени под домашна карантина.
Коментари Харесай

Болницата в Попово вече има два респиратора

В община Попово има 181 души, поставени под домашна карантина. За 100 от тях вече е изтекъл срокът на изолацията. Данните към вчерашна дата изнесоха от общинската управа в града.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4891
На обявената дарителска сметка на " МБАЛ-Попово " са събрани над 16 000 лв. С тази сума е закупен един респиратор (употребяван). Ремонтиран е този, който е бил наличен в болницата. Така здравното заведение вече разполага с два функциониращи респиратора, които са готови да влязат в употреба при нужда. Управителят на болницата Йовчо Яков изказва своята и на ръководството на лечебното заведение искрена благодарност към граждани и фирми за направените дарения.

Три респиратора ще бъдат закупени с част от даренията чрез SMS

Кметът на общината Людмил Веселинов със своя заповед отменя забраната за поставяне и работа на всички автомати за напитки и храни на територията на общината, до второ нареждане, допълват от администрацията.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4891  Откога дядо Доко от Панагюрище е инфектиран с ковид? Откога дядо Доко от Панагюрище е инфектиран с ковид?  Осъденият Харви Уайнстийн няма признаци на ковид Осъденият Харви Уайнстийн няма признаци на ковид  Амазон започвна произвеждане на проби за ковид Амазон започвна произвеждане на проби за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР