В област Търговище днес под карантина са поставени 105 души.

...
В област Търговище днес под карантина са поставени 105 души.
Коментари Харесай

В област Търговище днес под карантина са поставени 105 души

В област Търговище днес под карантина са поставени 105 души. Те са жители на петте общини на областта, показва актуалната информация на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Търговище.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7446
От началото на пандемията в областта под карантина са били поставени общо 1546 души. От тях с изтекла карантина - 1124. Към момента за наблюдение са 422 души. От тях 285 се наблюдават от общопрактикуващите лекари, а от РЗИ - 137 души.

Присъда и солидна глоба за жена от Омуртаг, нарушила карантината си

Според данните на здравната инспекция в домашна изолация са 219 жители на община Търговище. 106 са от Омуртагска община, а 56 от Поповска. В двете по-малки общини - Антоново и Опака, са съответно 21 и 20 души.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7446  Работещите в танцови, креативен и музикални зали желаят да отворят след 13-и май Работещите в танцови, креативен и музикални зали желаят да отворят след 13-и май  Иран разгласи още 68 жертви на COVID-19, само че дефинира обстановката като постоянна Иран разгласи още 68 жертви на COVID-19, само че дефинира обстановката като постоянна  Конвой от камиони с здравна помощ от Румъния дойде в Молдова Конвой от камиони с здравна помощ от Румъния дойде в Молдова
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР