Великобритания въведе 14-дневна карантина за пристигащите от Португалия, Унгария и

...
Великобритания въведе 14-дневна карантина за пристигащите от Португалия, Унгария и
Коментари Харесай

Великобритания въведе карантина за пристигащите от Португалия

Великобритания въведе 14-дневна карантина за пристигащите от Португалия, Унгария и отвъдморските територии на Франция, съобщи БТА, като се позова на изявление от днес на британското правителство.

Мярката бе взета заради втората вълна от случаи на заразяване с коронавирус, заявиха британските власти.

В същото време Великобритания премахна Швеция от списъка си със страни, пристигащите от които трябва да се подложат на карантина. Португалското правителство реши днес да затегне мерките срещу коронавируса, непосредствено преди началото на учебната година, за да ограничи появата на нови случаи на заразяване с коронавирус.

Приетите днес мерки ще влязат в сила идния вторник. Те включват промяна в броя на хората, които могат да се събират на едно място. Досега ограничението бе 20 души, а сега вече ще бъде десет души. Продажбата на алкохол ще бъде забранена на територията на цялата страна след 20:00 ч., а също така и консумацията на алкохолни напитки на обществени места.

Португалия регистрира вчера 646 нови случая на заразяване с коронавирус за 24 часа, най-високата стойност от 20 април насетне.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12109  Хората, искащи тест за COVID-19, ще би трябвало да почакат, предизвестиха здравните управляващи на Нидерландия Хората, искащи тест за COVID-19, ще би трябвало да почакат, предизвестиха здравните управляващи на Нидерландия  Руската ваксина обезпечава по-силен имунен отговор, в сравнение с преболедуването от COVID-19 Руската ваксина обезпечава по-силен имунен отговор, в сравнение с преболедуването от COVID-19  Рекорден брой инфектирани с ковид в Гърция през последните 24 часа Рекорден брой инфектирани с ковид в Гърция през последните 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР