В Търговищко са съставени четири акта за неносене на предпазни

...
В Търговищко са съставени четири акта за неносене на предпазни
Коментари Харесай

В Търговищко са съставени четири акта за неносене на защитни маски

В Търговищко са съставени четири акта за неносене на предпазни маски. Санкциите са за физически лица и са съставени в периода 5-9 октомври, съобщиха от Регионалната здравна инспекция /РЗИ/.

Сред санкционираните са клиенти или работещи в закрити обществени места за не поставени или неправилно поставени защитни маски за лице за еднократна или многократна употреба и/или друго предпазно средство за лице на клиенти в търговски обекти. Здравните власти са съставили и един акт на юридическо лице за не осъществяване на контрол за спазване на противоепидемичните мерки от персонала.

По данни на РЗИ острите заразни болести, регистрирани в периода на територията на област Търговище са: 83 на COVID-19 и 12 остри респираторни заболявания.
Към 12 октомври в областта под домашна карантина са поставени общо 509 души, в това число 145 с положителни резултати за COVID-19 и други 364, контактни на заразени.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13173  11.47% е смъртността от COVID-19 в лечебните заведения 11.47% е смъртността от COVID-19 в лечебните заведения  Ето какъв брой са новите случаи на COVID-19 в Русенско Ето какъв брой са новите случаи на COVID-19 в Русенско  Вечерен час в две области в Белгия като мярка против епидемията Вечерен час в две области в Белгия като мярка против епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР