В Италия благодарение на Стая на прегръдките хора от рисковите

...
В Италия благодарение на Стая на прегръдките хора от рисковите
Коментари Харесай

Хора от рисковите групи успяха да докоснат близките си в Стая на прегръдките

В Италия благодарение на " Стая на прегръдките " хора от рисковите групи, които са по-уязвими на COVID-19, имат възможността да се срещнат със своите близки, разказва " Руптли ", предава Нова Телевизия.

Съоръжението е построено в Кампаня и дава възможност за по-близък контакт, въпреки пандемията.

" Стая на прегръдките " е изградена от специален прозрачен материал, който не допуска бактериите да достигат до човека от другата страна. По този начин заразата с коронавирус на практика става невъзможна.

Прозрачната стена обаче дава възможност да хората да общуват, да се държат за ръце и дори да се прегърнат. Действия, които не се препоръчваха заради коронавируса.

Преди дни властите в страната удължиха националната карантина до 15 януари. Общият брой на регистрираните в страната заразени достигна 2 181 619. Италия е на осмо място в света по този показател.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17932  Повторно заразяване с ковид било доста малко евентуално Повторно заразяване с ковид било доста малко евентуално  В община Видин сътвориха добра организация за справяне с епидемиологичната конюнктура В община Видин сътвориха добра организация за справяне с епидемиологичната конюнктура  Започна имунизацията с втората партидa ваксини против COVID-19 в Кюстендилско Започна имунизацията с втората партидa ваксини против COVID-19 в Кюстендилско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР