Броят на починалите от Covid-19 в болници във Великобритания нарасна

...
Броят на починалите от Covid-19 в болници във Великобритания нарасна
Коментари Харесай

Починалите от Covid-19 във Великобритания наближават 20 000

Броят на починалите от Covid-19 в болници във Великобритания нарасна днес с 684 души, спрямо 616 вчера, като достигна 19 506 души от началото на пандемията, съобщи БТА, като цитира местните здравните власти.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6224
Според министерството на здравеопазването 143 464 души (от които 5386 са новорегистрираните) са дали положителен тест за коронавирус в страната, една от най-тежко засегнатите от епидемията Европа.

Великобритания планира да тества за коронавирус всички, които работят в ключови сфери

Агенцията отбелязва, че данните на властите не включват обаче домовете за пенсионери, където според представители на сектора, са починали няколко хиляди възрастни.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6224  Двуслойните самоделни маски задържат от 80 до 99 % от аерозолните частици Двуслойните самоделни маски задържат от 80 до 99 % от аерозолните частици  Словения ще разреши сватбите от вторник макар ковид Словения ще разреши сватбите от вторник макар ковид  Швеция затваря питейни заведения и заведения за хранене, в случай че не съблюдават рестриктивните мерки поради ковид Швеция затваря питейни заведения и заведения за хранене, в случай че не съблюдават рестриктивните мерки поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР