Броят на потвърдените случаи на коронавируса в Германия е нараснал

...
Броят на потвърдените случаи на коронавируса в Германия е нараснал
Коментари Харесай

Още 202 потвърдени случаи на коронавирус в Германия

Броят на потвърдените случаи на коронавируса в Германия е нараснал с 202 до общо 201 574 досега, според данните, оповестени тази сутрин от института за инфекциозни болести " Роберт Кох ", предаде Ройтерс, цитирани от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10567
Смъртните случаи са се увеличили с един до 9084.

Властите в Амстердам пък призоваха туристите да не посещават прочутия квартал на червените фенери и затвориха някои от тесните улички на историческия район, защото са прекалено пренаселени.

Близо 530 нови заразени с коронавируса през последното денонощие в Германия

След месеците на изолация заради коронавируса сексуалните работнички в Нидерландия получиха разрешение да заработят отново на 1 юли и кварталът отново се оживи.

Късно снощи, след като се потвърдиха опасенията, че не се спазва изискването за 1,5 м физическа дистанция, градската администрация на Амстердам се предприе действия, затвори улици в района и туитна на английски и холандски: " Не идвайте в квартала на червените фенери. Прекалено оживен е ", предаде Асошиейтед прес.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10567  Как Чехия и Словакия борият COVID-19 Как Чехия и Словакия борият COVID-19  Рекорден растеж инфектирани записва Мексико Рекорден растеж инфектирани записва Мексико  Оздравелите от COVID-19 са повече от умрелите за последните 24 часа Оздравелите от COVID-19 са повече от умрелите за последните 24 часа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР