Броят на потвърдените случаи на заразяване с новия коронавирус в

...
Броят на потвърдените случаи на заразяване с новия коронавирус в
Коментари Харесай

Броят на заразените с новия коронавирус в Нидерландия надхвърли 40 000

Броят на потвърдените случаи на заразяване с новия коронавирус в Нидерландия през последното денонощие нарасна с 445 и достигна общо 40 236, съобщиха днес здравните власти, цитирани от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6993
Националният институт за обществено здравеопазване съобщи за още 94 починали, с които общият брой на жертвите на COVID-19 стана 4 987.

От института посочиха, че статистиката от последните няколко дни показва, че взетите от правителството мерки работят, а тъй като не на всички хора, заразили се с COVID-19 в Нидерландия се правят тестове, реалният брой на заразените е по-голям от официалния.

Случаите на коронавирус в Нидерландия са се увеличили с 806 за денонощие

Първият случай на зараза в Нидерландия беше установен на 6 март. За да предотврати разпространението на заразата, правителството предприе редица мерки.

До 19 май са затворени всички образователни и културно-развлекателни учреждения, кафенета, барове, ресторанти, фризьорски салони, сауни, салони за масаж и салони за красота. На хората се препоръчва да си стоят у дома, по възможност да работят дистанционно, да спазват дистанция от 1,5 метра на улицата и в магазините, да не пътуват в чужбина, ако не е крайно наложително.

Освен това, до 1 септември са забранени всички масови мероприятия, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6993  Премахват лентите в огромните паркове в София. Хората се разхождат без терзания Премахват лентите в огромните паркове в София. Хората се разхождат без терзания  Коронавирусът взе нова жертва у нас Коронавирусът взе нова жертва у нас  Германците се опасяват от фризьорските салони и след разхлабването на ограничаващите ограничения Германците се опасяват от фризьорските салони и след разхлабването на ограничаващите ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР