Броят на желаещите да се ваксинират се увеличава с всеки

...
Броят на желаещите да се ваксинират се увеличава с всеки
Коментари Харесай

Ангелов: Страхът у хората, който се дължи на липсата на информация, намалява

" Броят на желаещите да се ваксинират се увеличава с всеки изминал ден. Това е така заради информацията, която българите получават ". Това заяви в студиото на „ Неделята на NOVA” здравният министър проф..

Ангелов посочи, че се чувства добре след ваксинацията. „ Имах само лека чувствителност на мястото, където беше поставена инжекцията”, заяви той.

„ Страхът у хората, който се дължи на липсата на информация намалява. Това е заради повечето информация, която получават те”, категоричен е министърът. От фирмите производители на ваксините ще се изискват максималните данни за тях, за да може българските граждани да направят информиран избор.

В момента се разработва приложение, което ще бъде пуснато до дни и е насочено към общопрактикуващите лекари и всички граждани. Tо ще бъде WEB базирано и на него ще може да бъде намерена най-новата информация за ваксините.

„ Самолетът с 25 хиляди ваксини каца около 7:00 часа в София. След това медикаментите тръгват по два лъча София-Пловдив-Бургас и северния - Варна и Велико Търново.

" Учителите попадат във втора фаза, която започва до седмица. В нея попадат и домовете за възрастни хора. Там имаме около 26 хиляди души домуващи и персонал. Има и списък с учители, които искат да се ваксинират”. Това отговори министърът в отговор на зрителски въпрос, кога ще започне ваксинирането на българските учители.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17727  Епископ Тихон: Ваксината е отговорът на молитвите на всички за излекуване Епископ Тихон: Ваксината е отговорът на молитвите на всички за излекуване  Германия удължава карантинните ограничения? Германия удължава карантинните ограничения?  Проф. Аргирова: Необходими са осем дни за основаването на ваксина Проф. Аргирова: Необходими са осем дни за основаването на ваксина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР