104-годишна жена в Испания се излекува след заразяване с коронавирус,

...
104-годишна жена в Испания се излекува след заразяване с коронавирус,
Коментари Харесай

Жена на 104 години се излекува от коронавирус в Испания

104-годишна жена в Испания се излекува след заразяване с коронавирус, предаде ТАСС, като се позова на телевизионния канал " Антена 3 ".

Жената била изписана от болница в Мадрид след двуседмично лечение. Тя е 4149-ият пациент на здравното заведение, излекуван след заразяване с вируса. В момента в болницата се лекуват около 100 човека с коронавирус.

Испания е регистрирала от началото на пандемията над 1,7 милион заразени с вируса и повече от 47 000 смъртни случая, отбелязва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16737  Много сънародници няма да пътуват за празниците поради ограниченията в Европа Много сънародници няма да пътуват за празниците поради ограниченията в Европа  Скрита камера в клуб за латино танци разкри брутално тъпчене на ограничаващите ограничения Скрита камера в клуб за латино танци разкри брутално тъпчене на ограничаващите ограничения  Ето какъв брой от медиците на първа линия са съгласни да се имунизират против COVID-19 Ето какъв брой от медиците на първа линия са съгласни да се имунизират против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР