100-годишен юбилей отпразнува днес във Варна Иван Караджов. Столетникът отбеляза

...
100-годишен юбилей отпразнува днес във Варна Иван Караджов. Столетникът отбеляза
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 15 юни

100-годишен празник отпразнува през днешния ден във Варна Иван Караджов. Столетникът означи празника си заобиколен от семейство и другари.Иван Караджов има наследник. Радва се на внучка и правнук, който е първокласник.

С 14,8% е повишен броят на жилищата във Варна и региона за интервал от 2011 до 2021 година, сочат данните на Националния статистически институт. Общо 279 336 жилища е имало във Варненска област в края на интервала, показват от Национален статистически институт. По този индикатор региона се подрежда на четвърто място след София, Пловдив и Бургас.

Уголемяване на бюст или боядисване на побелелите коси са единствено част от нещата, които са рекламирани у нас през първата половина на 20. век. Огромно многообразие от занимателни реклами от началото на предишния век до края на Втората международна война показва за втора поредна седмица Музеят за нова история на Варна посредством гостуващата галерия „ Рекламата е душата на търговията “

Отборът на Черно море стартира лятната си подготовка с група от 23-ма футболисти. Любопитното е, че сред тях са цели 11 играчи, излезли от школата на Черно море. Като се прибавят и националите Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Росен Стефанов и Николай Златев, които ще се причислят към тима на по-късен стадий, броя на варненци в състава на Илиан Илиев за новия сезон става много солидна.

Продължава приемът на документи за правосъдни заседатели при Районен съд – Варна. Желаещите да вземат участие в процедурата могат да подават заявки до 30 юни 2023 година в деловодството на Община Варна (Центъра за административно обслужване – бул. “Осми крайморски полк ” № 43).
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР