10 сигурни знака, че е време да промените живота си

...
10 сигурни знака, че е време да промените живота си
Коментари Харесай

10 сигурни знака, че е време да промените живота си

10 сигурни знака, че е време да измененията живота си изброяват психолози.  Винаги има признаци, които ни алармират, че е време за смяна. За страдание, може просто да не ги виждаме много дълго време или да не осъзнаваме какво демонстрират. Ключът към разбирането на настоящите събития е нашето благоденствие. Ако се усещаме тревожни, нещастни или огорчени, тялото ни може да ни моли да опитаме нещо ново.

Ето тези 10 сигурни знака, че време да измененията живота си:

Страхувате се да отидете на работа

Прекарваме доста време на работа и възприятието на боязън, когато се разсъните или когато уикендът свърши, е обезпокоителен признак. Опитайте се да разберете какво ви предизвиква безпокойствие по време на работния ден и разработете проект за смяна на обстановката.

Живеете в предишното или в фантазии за бъдещето

Когато се пробвате да се концентрирайте върху „ по-добрите времена “, било то предишното или бъдещето, вие подсъзнателно бягате от сегашното. Няма нищо неприятно в това да мечтаете. Но когато фантазиите изместят действието, стартират същинските проблеми.

Хората към вас непрекъснато ви споделят, че би трябвало да се отпуснете

Когато едно и също известие продължава да се появява от другари и познати, си коства да разберете какво се крие зад него. „ Отпусни се “ е нещо като синоним на „ свърши с това “ в актуалния свят. Ако го чуваме още веднъж и още веднъж, това значи, че се държим с две ръце за нещо, което от дълго време е трябвало да пуснем.

Завиждате на непознатите триумфи

Завистта е симптом на незадоволеност от личния живот и няма нищо общо с достиженията на другите. Трудно е да се радваме на триумфа на някой различен, когато самите ние се усещаме заклещени на едно място. Слушайте завистта си. Какво в действителност ви споделя тя?

 Завиждате на непознатите триумфи Завиждате на непознатите триумфи

Събуждате се изтощени

Ако се разсъните изтощени, евентуално сте недоволни от нещо – не безусловно от работата, може би от метода, по който нещата вървят като цяло. Трудно е да си починете пълноценно, когато изпитвате тревога и потиснатост. Постоянната отмалялост алармира за интензивна вътрешна битка – а също и че към този момент не сме в положение да се борим и сме подготвени да признаем провалянето си. Вместо да се отказвате, пробвайте се да разберете по какъв начин можете да се върнете на верния път.

Нервен сте

Силното предпочитание да извършите нещо или да отидете някъде демонстрира, че не позволявате на креативните си сили да се разпрострат. Неспособността да получите задоволство от дейностите си и да седите безшумно е предизвестие от тялото ви. То вика: „ Време е за смяна! “

Вие клюкарствате

Клюките са метод да проектираме върху някой различен работата, която би трябвало да свършим в живота си. Следващият път, когато започнете да клюкарствате, просто се запитайте от какво бягате по този метод. Ще осъзнаете, че осъзнаването и приемането е доста по-продуктивно решение.

Всички ви нервират

„ Не се тормозете за дребните неща “ е страховит лозунг, с който да живеете, само че в случай че това е станало невероятно за вас, време е да помислите за това. Намирате ли неточности в другите, тъй като ви се коства, че някой постоянно „ бърка “? Може би това е правилно, само че най-вероятно това са „ трудности “ на вашето лично усещане. Щастливите хора не се нервират за дреболии.

 Всички ви нервират Всички ви нервират

Винаги имате неприятни интуиции

Очакването на неприятни неща води до случване на такива рано или късно. Невинаги ще знаете къде ще паднете, с цел да подложите плява в точния момент. Затова се пробвайте да спрете да се тревожите за бъдещето и се концентрирайте върху това, което вършиме в този момент.

Мислите, че заслужавате по-добро

Ако сте осъзнали, че има нещо по-значимо в живота, има възможност нови благоприятни условия към този момент да стартират да се появяват на хоризонта. Бъдете отворени към всичко, което провокира пристрастеност и креативност, следвайте тези неща. Тази посока ще бъде тъкмо това, от което се нуждаете.

Решенията за промени могат да се вземат неотложно, само че самите те не всеки път се случват бързо. Не позволявайте на никого или нищо да ви попречи да продължите напред. Дори и най-малката стъпка може да облекчи отрицателните страсти и да ви приготви за огромни промени.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР