10 пъти над нормата замърсяване с фини прахови частици отчетоха

...
10 пъти над нормата замърсяване с фини прахови частици отчетоха
Коментари Харесай

В София: 10 пъти над нормата замърсен въздух

10 пъти над нормата замърсяване с фини прахови частици регистрираха гражданските станции на платформата AirBg през нощта и рано тази заран тук-там в София.
Предварителните данни, които получава Столична община, също демонстрират повишено равнище на фини прахови частици в квартал „ Хиподрума “, заяви БНР.
 Подменят печките на дърва с екологично отопление в Монтана с план за 10,7 млн. лeва Подменят печките на дърва с екологично отопление в Монтана с план за 10,7 млн. лeва
Утре, 24 февруари, ще бъде даден старт на план за чист въздух на Монтана, чиято стойност е съвсем 10,7 млн. лв.. Официалното му назва...
От общината за през днешния ден са оповестили, че ще правят изключителни, генериращи излъчвания. Призивът към жителите е по опция да лимитират потреблението на персонални коли.
„ От картата на Европа се вижда, че казусът е върху страните от Източна Европа, на Западните Балкани. Това са места, които зависят от изкопаеми горива за електричество и отопление, което е индикация, че, с цел да променим качеството на въздуха “. Коментарът направи в предаването „ Нещо повече “ Меглена Антонова, координатор на програмата „ Климат и сила “ в „ Грийнпийс “ – България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР