10 наблюдения от един практикуващ психолог за това как да

...
10 наблюдения от един практикуващ психолог за това как да
Коментари Харесай

Как да обичаш мъжете: 10 златни правила

10 наблюдения от един практикуващ психолог за това по какъв начин да се обичат мъжете. Никаква доктрина. Само на практика работещи препоръки.

За последните години от моята процедура, откакто се срещнах с повече от двеста двойки, стартирам да слагам под подозрение фразата на Лев Николаевич Толстой, че всяка нещастна двойка е нещастна по своему. В изискванията на краен брой фактори, формиращи една персона, логиката на психиката много припомня на математиката. И сигурно има неща, които могат да бъдат извадени пред скобите в болшинството уравнения.

Разбира се, всичко е доста самостоятелно. Но като цяло дамата е по-емоционалното създание и се нуждае от повече време, с цел да доближи до разумни заключения. И в промеждутъка сред възприятието и мисълта, от време на време тя съумява да натвори огромни безумия. Както и да провали връзката. Има и девойки, които в светлината на своята неумелост и образование, живеят извънредно в този интервал, в никакъв случай нямат време да разсъждават, тъй като още веднъж и още веднъж ги застига новата страст. И този цикъл стартира още веднъж.

Скучни по природа, мъжете не са склонни да строят въздушни кули и живеят в геометрично елементарния свят на очевидните действителности. Затова на дамите се постанова да забавят малко своите прочувствени процеси и да форсират мисловните.

Но като начало, могат да следват няколко правила:

1. Всяка минута помнете каква е задачата на вашите връзки с мъжа

При естествените хора задачата на връзките е да се обезпечи оптимален комфорт за дълго време, тъй че да бъдат щастливи и двамата сътрудници.

Повтаряйте си това всякога, когато ви идва вдъхновението да поучавате, да превъзпитавате и критикувате вашето момче, да си го изкарате на него по време на Постановление на Министерски съвет, да го ревнувате, да спорите за политика, да се изказвате за приятелите му или да обсъждате цвета на ризата му.
Струва ли си поради вашата справедливост или интерес в съответната обстановка да го лишавате от мира и насладата? От практиката си мога да кажа, че съвсем две трети от източниците на спорове са в стила „ дамата измисля изведнъж някакъв проблеми и го раздува до мащабите на покруса. "

2. Хвалете го

Не бъдете за него ядосана майка, непоколебим началник и капризна щерка. От всички тези превъплъщения вземете единствено позитивната съставна част – непрекъсната, само че ненатрапчива грижа, заинтригуваност от неговото израстване и удивление. Не се опасявайте, че ще го разглезите като го хвалите. Все отново, душевен естественият човек има предел на самокритика. Освен това да хвалиш, не значи да ласкаеш. Означава просто да гледаш на него с готовност да видиш по-доброто.
А в случай че той не заслужава хвалба и всичко прави не както би трябвало, то какво въобще вършиме дружно с този неудачник? Напуснете го и не продължавайте мъката.

3. Не го унижавайте и не правете кавги пред други хора

Изясняването на връзките на обществени места е табу! Все още живеем в общество, в което една жена от време на време може да си разреши да бъде красива и лекомислена кукличка, само че за мъжа общественият имидж е доста, доста значим. И когато неговата половинка, т.е. най-довереният човек, стартира да подронва престижа му пред другари, сътрудници или даже измежду непознатите в метрото, за него това е нож в гърба. Такова държание той може и да ви елементарни, само че в никакъв случай няма да не помни. Да станеш повода той да изгуби престижа си е най-голямата стратегическа неточност в връзките. Бъдете сигурни. Така че оставете претенциите си и изясняването на нещата за у дома – дружно и уединено. Осмислете ги и вижте точка 1.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР