10-метрово надуваемо пиле, издокарано със същата прическа като президента на

...
10-метрово надуваемо пиле, издокарано със същата прическа като президента на
Коментари Харесай

Надуваемо пиле с прическата на Доналд Тръмп „кацна” пред Белия дом

10-метрово надуваемо пиле, издокарано със същата прическа като президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, се появи на поляната зад Белия дом.

„ Пилето Тръмп” се намира сред най-известната постройка в Съединени американски щати и Вашингтонския паметник. Поставено е по този начин, че да бъде във фокуса на всички вероятни наблюдателни и охранителни камери на Белия дом.

Идеята за истинския митинг е на Таран Синг Брар, режисьор на документални филми. Той употребява пилето за първи път през април тази година, когато Доналд Тръмп отхвърли да направи обществена данъчната си декларация.

„ Събрали сме се тук, тъй като считаме, че президентът слаб и неефективен”, разгласи Брар. „ Той беше прекомерно нерешителен, с цел да оповести данъчната си декларация, прекомерно нерешителен, с цел да се опълчи на Путин, а в този момент си играе като кокошка със Северна Корея”, добави той.

На Брар му лишава няколко месеца с цел да получи позволение за необичайния митинг. След слагането „ Пилето Тръмп” доста бързо се трансформира в интернет сензация.

„ Малко се разочаровах, когато президентът излезе във ваканция”, разяснява Брар във връзка 17-дневната отмора, на която сега е Тръмп. „ После се замислих, че по този начин е в действителност по-добре. Символизмът е по-добър (страхливото пиле, което се крие - бел. ред.), а пък и специфичните служби са по-спокойни”, счита той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР