10-километрова тапа е блокирала движението на излизане от София в

...
10-километрова тапа е блокирала движението на излизане от София в
Коментари Харесай

Кошмар на "Тракия"! 10-километрова тапа на магистралата от София за Пловдив, заради...

10-километрова тапа е блокирала движението на излизане от София в посока Пловдив на автомагистрала " Тракия ", предаде TrafficNews.bg
Колите попадат в задръстването от 5-тия километър на аутобана и буквално пъплят в продължение на час. Причините за задръстването са няколко, но основно отбиването заради ремонта, обхващащ трасето от 14 до 20 км. Там движението се осъществява двупосочно в платното посока София поради ремонтни дейности на виадукти при км 17 и 18 км.
Освен реконструкциите, днес отново сметището на Ихтиман се запали, а дим се разстели гъсто край магистралата. Припомняме, че в същия периметър също има ограничаване на движението. Между 34 до км 41 има временна организация за двупосочно движение в платното за Пловдив поради ремонта на други два виадукта.
Междувременно на 173 километър на " Тракия " автобус е катастрофирал в лявата лента на магистралата, като все още се очаква на място да пристигнат екипи на полицията и линейка.

Трасето в Старозагорска област е едно от най-рисковите, тъй като има деформации по настилката. Именно заради това е въведено ограничение на скоростта до 90 км/ч от 168 до 208 километър.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР