1. Тя отговаря на всяко твое обаждане и всеки твой

...
1. Тя отговаря на всяко твое обаждане и всеки твой
Коментари Харесай

12 неща, които показват, че до себе си имаш жена, която… не заслужаваш

1. Тя дава отговор на всяко твое позвъняване и всеки твой смс, въпреки че ти самият го правиш единствено когато решиш. Ако решиш.

Тя не те подценява, не отсрочва да ти даде вниманието си, не те слага на второ място. Въпреки че ти го правиш непрестанно с нея.

2. Тя е нежна с теб даже когато не заслужаваш нежността й.

Без значение по какъв начин се държиш с нея, това не трансформира държането й към теб. Просто ти демонстрира постоянно и по всевъзможен метод, че те обича.

3. Тя е щастлива да те види даже да си отменил (както обикновено) проектите, които сте имали. Всеки път, когато те види, на лицето й блества усмивка.

Макар да има безчет срещи, които си отменил просто по този начин, и безчет проекти, които си провалил.

4. Тя се раздава напълно за теб, макар че не й даваш и половината от себе си.

Тя не счита какво ти дава и какво получава. За нея си безпределно значим и ти го потвърждава.

5. Тя не играе игрички с теб, без значение, че ти го правиш непрестанно с нея.

Тя просто е откровена, същинска и себе си. Дала ти е сърцето си и е свалила всички маски. И не желае да ги поставя назад.

6. Тя е с теб, всякога когато имаш потребност от нея, въпреки ти да си с нея, единствено когато ти е скучно да си самичък.

Тя ти демонстрира, че можеш да разчиташ на нея постоянно и за всичко. Във всичко. Дори да знае, че тя самата не може да разчита на теб.

7. Тя не си потегля от теб, макар че ти я отблъскваш и нараняваш непрестанно.

Един ден си благ и й показваш, че я искаш, на идващия си леден като лед и отдалечен като мираж. И все пак тя е там, до теб. За теб.

8. Тя има вяра в теб даже когато още веднъж и още веднъж й даваш мотиви за противоположното. Тя вижда в теб капацитет, добрина, дълбочина…

Тя вижда в теб качества, които даже самият ти се съмняваш, че притежаваш. Тя вижда в теб индивида, който можеш да бъдеш.

9. Тя желае да си благополучен, въпреки постоянно това да значи тя да е нещастна.

Когато се затваряш, когато й казваш, че искаш да си починеш от всички (дори от нея), тя страда, само че не ти се сърди. Разбира те и желае да ти даде всичко, от което се нуждаеш. Защото те обича.

10. Тя те изненадва с подаръчета, каквито в действителност не заслужаваш.

Предусеща желанията ти и постоянно знае по какъв начин да те изненада, с цел да ти покаже, че си мисли за теб. Нищо, че ти не правиш същото за нея.

11. Тя ти се е отдала, въпреки ти да не си й се отдал въобще.

За нея не съществуват други мъже, тъй като знае, че сърцето й е избрало теб. И не се трансформира даже когато вижда по какъв начин ти флиртуваш с други дами.

12. Тя поставя старания за връзката ви, макар че ти самият не полагаш никакви.

Тя е тази, поради която ви има. Тя е тази, която се грижи за топлината и връзката посред ви. Тя,… не ти.

Ако дамата до теб е такава и… в случай че ти си такъв… внимавай. Сега можеш да я приемаш за даденост, само че ще пристигна ден, когато тя ще осъзнае какъв мъж заслужава. И че този мъж не си ти.

Автор: Кришчън Кърли

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР