1. Твърде си чувствителна Рибите са сред най-чувствителните зодии и

...
1. Твърде си чувствителна Рибите са сред най-чувствителните зодии и
Коментари Харесай

Никога не казвайте тези 7 неща на ЗОДИЯ Риби!

1. Твърде си сензитивна

Рибите са измежду най-чувствителните зодии и даже и да не го демонстрират, те въпреки всичко го знаят, само че все пак няма нищо, което да ги вбеси повече, от констатация, че прекаляват с страстите. 

2. Можеш да промениш нещо в себе си

Много елементарно можете да развалите настроението на зодия Риби, в случай че посочите, че се нуждаят от някаква смяна. Тяхната свръхчувствителност ги прави елементарно раними. Те са изтъкани от несигурности, за това си мерете приказките малко повече в това отношение.



3. Не обичам животни
За да впечатлите дамата Риби, подарете й това!
Жената Риби процъфтява, когато животът ѝ е изпълнен със развлечение, смях, наслада и хубост. Тя обича да се усеща свободна и да привли...

Те обожават всичко живо на тази Земя и безусловно не схващат по какъв начин някой може да не обича животни.

4. Не ми би трябвало помощта ти

Състрадателните Риби постоянно се стараят да оказват помощ на околните си. Затова не би трябвало да отказвате помощта им, тъй като малко неща могат да пречупят Рибите по този начин, както невъзможността да оказват помощ.

5. Не се размечтавай

Те са композиция сред мечтателност и деловитост и обичат да имат проекти за бъдещето, без да си разрешават да са фанатични. 
7 аргументи да обичаме Рибите
Този свят би бил толкоз отегчителен и сив без представителите на знака Риби. Ето седем аргументи, заради които толкоз доста ги обичаме! 1....

6. Няма същинска обич

Рибите имат вяра в силата на същинската обич и няма по какъв начин да ги убедите, че не съществува същинска обич. Когато намерят подобаващ човек, те му се отдават изцяло.



7. Успокой се!

Те са доста чувствителни и това е най-неподходящата имитация. Те избират да ги попитате какво не е наред и да ги изслушате деликатно. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР