1. Той е мистериозен Човек много трудно може да проникне

...
1. Той е мистериозен Човек много трудно може да проникне
Коментари Харесай

Отрицателни черти на мъжете от зодия Скорпион

1. Той е тайнствен
Човек доста мъчно може да проникне зад неговата приветлива природа, която в действителност е лъжлива. Около него постоянно се навъртат загадъчен орел, който пречи да се разгадае неговата персона изцяло. Дори и с най-близките си хора, неведнъж той е неоткровен.
2. Той може да бъде недодялан
Изпусна ли си нервите, то това епично. Разразява се същинска стихия. Дори на моменти ситуацията за близките в действителност наподобява взривоопасно. Скорпионът е кадърен да изсипа обиди, без да се замисли и поинтересува за възприятията на другите. Много е отмъстителен.
3. Той постоянно е прав
Няма по какъв начин да измененията неговото отзиви, в случай че персонално той не изиска това.  Никога няма да признае своето проваляне. Дори да осъзнае грешката си, инатливо ще поддържа своето. В причините са отличници и са способни да ви разколебаят в личните ви доводи.
4. Той прави каквото си е наумил
За него може да се каже че е неконтролируем и рядко се вслушва в мнението на другите. За всяко нещо има пояснение и опрощение.
5. Той е доста ревностен
На процедура мъжът скорпион е един от най-големите ревнивци в целия зодиак. Няма да ви остави да дишате, в случай че не знае с кого и къде сте сега. Властният му темперамент кара неговата партньорка да се усеща все едно е в капан.
6. Той е доста уязвим
Това е доста особено за мъжа скорпион. Често го преследва възприятие на неустановеност, което той подсъзнателно се пробва да маскира. Защото доста добре знае, че е по-лесно да се предпазиш от корист и пострадване от други хора, когато изглеждаш заплашителен.
7. Той е доста злопаметен
Ако реши, че тъкмо вие заслужавате санкции, повярвайте, той ще направи всичко допустимо задави стовари това наказване на главата с цялата си мощност, на която той е кадърен. Ще ви припомня и зората Защо сте заслужили неговия яд. Дори ще ви убеди че виновността е у вас, без даже да сте прегрешили с нещо по отношение на него.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР