1. Стил шар пейРазбира се, най-лесното решение е да изберете

...
1. Стил шар пейРазбира се, най-лесното решение е да изберете
Коментари Харесай

Това са най-подходящите бански за красавици с любовни дръжки...

1. Стил " шар пей "
Разбира се, най-лесното решение е да изберете цялостен бански, който покрива и корема, и паласките. Не ви съветваме обаче да се спирате на напълно изчистен и едноцветен модел. Има забавни хрумвания във връзка с кройката, детайлите и шарките, които могат да създадат по този начин, че да изглеждате по-слаби. Особено положително предложение са моделите с набръчкан и не изключително кръвоспиращ корема плат.



2. Хитра асиметрия за образно вталяване
Някои комбинации от принтове и цветове вършат региона на корема, талията и ханша да наподобява много по-фина. Огледайте се за такива разновидности, изключително черно-бели, по магазините.



3. Танкини
Предлагат се разнородни разновидности на половинки бански, чиято горна част е решена под формата на потниче. Трябва да се оглеждате за по-дълги такива, разкрояващи се под бюста, в случай че желаете коремът и паласките въобще да не се обрисуват в цялостната ви визия.



4. Тук-там виси спомагателен изтънчен плат
Моделите вид " древногръцка богиня " са доста настоящи тази година. А някои от ексцентричните им кройки могат да се окажат изключително подобаващи за прикриване на мечтаните зони в региона на корема.



5. Висока винтидж талия
Този сезон дамите с терзания по отношение на плажната форма са късметлийки! Някои от банските, които най-добре прикриват проблематичните зони, са измежду най-актуалните модели за лято 2013. Освен гореописаните " древногръцки " решения, към тях спадат и винтидж костюмчетата в жанр Мерилин Монро.



6. Рокличка за плуване
Едва ли е най-удобния вид за плажа и във водата, само че пък с нея сигурно ще се чувствате спокойни и секси, без значение за какъв брой цялостни се мислите. Освен корема и любовните дръжки, тя ловко скрива и бедрата - при положение, че тази част от тялото също ви тормози.



Ето и 3 златни правила при извършването на покупки на бански за прикриване на несъвършенствата:

1. Купувайте по-големи размери!
Най-голямата неточност, която можете да извършите, е да си вземете дребен бански. Пристягайки ви, той ще основава нежелани гънки даже там, където ги нямате. Ако сте решили да носите половинки на плажа, внимавайте изключително доста какъв е коланът на долнището и дали ще ви стои задоволително свободно.

2. Акцентирайте върху мощните си страни!
Разбира се, в тази ситуация " мощни " се схваща в смисъл на красиви - по-слабичките елементи от вашата фигура. Нека ярките цветове, привличащите погледа шарки и елемнти бъдат ситуирани върху и към тях. А останалите места - тези, които желаете да останат незабелязани - можете да покриете с черно.

3. Подгответе се за извършването на покупки!
Не купувайте първото, което " става ". Пробвайте най-малко 10 бански костюма, като се огледате по какъв начин ви стоят от всички страни, в това число и откъм гърба. Внимавайте да не попаднете на магазин със специфични огледала, които вършат клиентите да наподобяват по слаби. Има няколко трика, които можете да приложите, с цел да бъдете в оптимално положително въодушевление по време на шопинга и да не изпитвате терзания от фигурата си:

- Направете си няколко слънчеви бани още преди да пробвате банския. Тялото със тен наподобява по-слабо, изключително в региона на краката и ръцете. Целулитът и стриите се виждат по-малко върху тъмната кожа.

- Отидете на пазар заран, със относително изпразнен корем. Ако се разсъните подпухнали, отложете обиколката по магазините за различен ден.

- Преди да се отправите на шопинг, се обезкосмете изцяло и се намажете с лосиона за тялото, с който се чувствате най-свежи.

Завършваме материала с два примерни модела бански, които си имат и кройка, и комбиниране на шарките, подобаващи за прикриване на несъвършенствата в региона на корема.

Пожелаваме ви прелестно и самонадеяно превозване на морето това лято!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР