1. Спомняте си изразителни сънища Духовният свят често изпраща съобщения чрез

...
1. Спомняте си изразителни сънища
Духовният свят често изпраща съобщения чрез
Коментари Харесай

Шест признака, които доказват, че имате ангел пазител, който ви дава сигнали от другата страна на реалността

1. Спомняте си изразителни сънища
Духовният свят постоянно изпраща известия посредством сънища. Ако животът ви ще се промени, можете да получите знак в съня. Това са знаци, които няма да останат незабелязани. Не е належащо да търсите пояснение в елементарните съновници, в случай че сте имали сън, в който се радвате вътрешно, или противоположното, студени тръпки ви налазват като се сетите за съня.
Когато спите астралния свят става наличен. Неземните същества ще се явяват в облици, които ще запомните.

2. 5 сетива стават по-изострени
Чувствате посредством подушване, досег, усет и тон своята картина на действителния свят. Може да е миризмата на съответно цвете или трева, восъчни свещи или съответен мирис. Звукът може да е звук в ушите. С периферното си зрение може да виждате фигури и тяхното придвижване. Не се опасявайте! Продължете да слушате и да бъдете открити.
3. Проблеми в електроника и електротехника

Знаците от “горе ” или от успореден свят, могат да бъдат изразени и по този метод. Ние сме направени от материя, а електрическата енергия съставлява талази, които могат да играят ролята на връзка сред нашите светове. Ако колата ви не може да възпламени, а всичко е наред с нея, най-вероятно вашият ангел пазител не ви пуска сега да пътувате.
Вслушайте се в песента, която звучи по радиото – възприемането ще ви помогне да се ориентирате.

4. Смятате, че имате необясними познания

Ако въпросът, на който не можете да отговорите, внезапно стана явен като бял ден – това също е знак за информация от външна интервенция. Някой, който ви пази се грижи това да стане ясно за вас.
Това е грижа за вашите духовни водачи и близки. Телепатията идва от вътре, упорства да извършите нещо. Просто слушайте.

5. Кожата ви настръхва

Казват, че когато кажем нещо, което е правилно, на инцидентен принцип, изключително в случай че е извънредно съмнение, ще почувстваме студени тръпки по гърба.

6. Знаците сами се набиват в очите ви

Случвало ли ви се е да мислите за нещо и инцидентно да получите отговор под формата на ария или фраза, звучаща в идващ автомобил. Съвпаденията са знаци, изпратени до другия свят, единствено с цел да се уверите, че сте на прав път. Внимателно се отнасяйте към възприятията си, обръщайте внимание на света към себе си и животът ви ще стане доста по-лек.

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР